Neosmile
Telefon: +381 69 2717 777 Radno vreme: Pon - Pet: 11:00 - 19:00, Vikendom: 11:00 - 17:00 Adresa: Vrtlarska 7b, 11 080, Zemun

NEOSMILE

DEŽURNI STOMATOLOG

O nama

Dežurni stomatolog u srcu Zemuna, preko puta Zemunskog parka. Naš tim predvodi dr Ljiljana Tomašević, stomatolog sa 25 godina radnog iskustva. U prijatnom i lepo uređenom prostoru sačekaće Vas stručnjaci koje je spojila ljubav prema poslu. Mi smo spoj znanja, iskustva, ljubaznosti i posvećenosti. Topao doček, dobra analiza Vašeg problema, kao i uvažavanje Vaših zahteva i želja je nešto na šta možete računati. Dobro došli, čekamo Vaš poziv!

Detaljnije

Usluge

Dežurni stomatolog NeoSmile Dr Ljiljana Tomašević. Bol u zubima i ustima najčešće nastaje od kvara zuba, nicanja umnjaka, parodontalnih džepova ili od povreda zuba . Dežurni Stomatolog Neosmile dr Ljiljana Tomašević je tu za vas 24/7 .


INTENZITET BOLA KOJI UPALJEN ŽIVAC MOŽE IZAZVATI JE NAJJACI BOL KOJI LJUDSKI ORGANIZAM MOŽE DA ISTRPI. OBIČNO SE JAVLJA NOĆU. LEKOVI PROTIV BOLOVA NE POMAŽU. INFICIRAN ZUB KOJI JE POČEO DA OTIČE ,OSEĆATE DA VAM OBRAZ RASTE , OTOCI MOGU BITI PRACENI I POVIŠENOM TEMPERATUROM. NE UZIMAJTE ANTIBIOTIKE NA SVOJU RUKU. JAVITE SE DEŽURNOM STOMATOLOGU NEOSMILE DR Ljiljana Tomasević. TU SMO ZA VAS DA VAM POMOGNEMO U ROKU OD 30 MINUTA OD VASEG POZIVA.

Konzervativna stomatologija

Konzervativna stomatologija je deo stomatologije koji se bavi oboljenjima zuba...

Vidi više

Protetika

Protetika je grana stomatologije koja se bavi nadoknadom izgubljenih zuba i okolnih mekih ...

Vidi više

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je grana stomatologije, koja kod ljudi uglavnom izaziva strah i nelagodu...

Vidi više

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba...

Vidi više

Cene



DEŽURNI STOMATOLOG NEOSMILE - TIM




Ljiljana Tomašević

Dr Stomatologije




Yvonne Munene

Dr Stomatologije


Milica Dimitrijević

Viši zubni tehničar


Sava Dimitrijević

Viši zubni tehničar